0

Cauta
Generic filters
Selectează o Pagină
Cauta
Generic filters

TERMENI SI CONDITII

Compania care administreaza site-ul www.doctorshield.ro  este HIPOO RETAIL SRL-D,numita in continuare Vanzator, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J29/843/2017 si avand CUI:37411307

Vanzator – HIPOO RETAIL SRL-D sau orice partener afiliat acestuia

Cumparator – persoana fizica sau juridica, precum si orice alta entitate juridica ce isi inregistreaza un cont in vederea achizitionarii produselor puse la dispozitie prin intermediul site-ului administrat de vanzator si care obtine acces la continutul site-ului, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre doctorshield.ro (telefonic, electronic, etc.).

Utilizarea site-ului

Site: www.doctorshield.ro si toate subdomeniile acestuia.

Utilizarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul doctorshield.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice si telefonice legate de produsele comercializate, acest aspect putand fii modificat sau anulat ulterior fara nici-o penalitate pentru client.

Accesul la site

HIPOO RETAIL SRL-D permite accesul nelimitat pe site-ul www.doctorshield.ro , in scop personal, dar nu ii confera dreptul de a descarca, modifica total sau partial, reproduce total sau partial site-ul, fara acordul scris al HIPOO RETAIL SRL-D.

Copyright

Tot continutul site-ului doctorshield.ro (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe si orice alte date) este proprietatea HIPOO RETAIL SRL-D si/sau a asociatilor, a partenerilor si/sau a furnizorilor sai si este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor. Graficele, emblema, antetul si imaginile de pe doctorshield.ro nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin HIPOO RETAIL SRL-D, intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze site-ul doctorshield.ro sau firma HIPOO RETAIL SRL-D. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata la contact@doctorshield.ro

Politica de confidentialitate

Vanzatorul se obliga ca datele personale ale Cumparatorului sa nu fie difuzate catre terti. Cumparatorului ii sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Cumparatorul isi da acordul expres si neechivoc ca datele sale cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de vanzator si de a primi pe viitor informatii despre noi oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing direct.

Scopul colectarii datelor este:

– informarea utilizatorilor / clientilor privind evolutia si starea comenzilor

– activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, de urmarire si monitorizare a vanzarilor

– informarea utilizatorilor / clientilor privind situatia contului lor de pe doctorshield.ro

In conditiile Legii 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal si la cererea scrisa a Cumparatorului, datata si semnata, expediata pe adresa Vanzatorului, acesta se obliga:
– sa confirme solicitantului, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu datele sale personale.
– sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga datele a caror prelucrare nu este conform Legii 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in mod gratuit;
– sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 ;

Cumparatorul este de acord sa primeasca obiecte promotionale, produse gratuite, precum si informatii prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la Vanzator.

Comanda

Utilizatorul poate comanda de pe site doar produsele puse la dispozitie de Vanzator si disponibile pe stoc. Vanzatorul poate modifica oricand numarul de produse disponibile si cantitatea fiecarui produs. Atunci cand exista modificari ale pretului sau stocului unui produs acestea sunt actualizate de Vanzator la un interval optim de timp. Aceste date vor fi reamintite sau prezentate pentru prima data Cumparatorului in confirmarea comenzii de catre Vanzator, daca nu au fost reactualizate la timp pe site-ul doctorshield.ro

In formularul de comanda sunt incluse si eventualele costuri de transport / livrare.

Pentru o comanda in valoare de:

– mai putin de 249.99 lei transportul costa 15 Lei in plus fata de totalul comenzii.
– de cel putin 250 Lei transportul este gratuit.

Prin lansarea unei comenzi, Cumparatorul este de acord cu termenii si conditiile de pe site. Atunci când Cumparatorul a lansat comanda, acesta recunoaşte în mod explicit că această comandă implică o obligaţie de a plăti.

Comunicarea dintre vanzator si cumparator se va face prin e-mail sau la telefon, aceste date fiind furnizate de Cumparator.

Rambursarea banilor pentru produsele stornate persoanelor fizice se realizeaza prin virament bancar sau numerar la sediul companiei sau se poate oferii credit magazin.

Rambursarea banilor pentru produsele stornate persoanelor juridice se realizeaza prin credit magazin, virament bancar, numerar la sediul companiei.

Cumparatori care au mai cumparat de pe doctorshield.ro, iar plata nu a fost conforma cu conditiile site-ului din motive imputabile Cumparatorului, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a le limita modalitatile de plata ale Cumparatorului respectiv. In caz de nelamuriri, Cumparatorul respectiv poate intra in contact cu noi la numarul de telefon afisat la datele de contact sau prin posta electronica.
Raporturile juridice nascute se considera incheiate odata cu notificarea Cumparatorului in privinta expedierii Bunurilor prin intermediul postei electronice sau prin telefon

Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru daunele rezultate in urma utilizarii produselor dupa livrare, cu atat mai mult pentru pierderea acestora.

Oferte Speciale / Promotii

– actiunea prin care, in scop comercial, Vanzatorul pune la dispozitie un numar limitat de Bunuri si/sau Servicii cu stoc predefinit, in perioade limitate de timp, stabilite in mod prealabil de catre Vanzator.

Pretul si modalitati de plata

 Pretul Bunurilor si Serviciilor puse la dispozitie de Vanzator este exprimat in lei (RON) si include T.V.A.

In formularul de comanda sunt incluse si costurile suplimentare de transport, de livrare sau taxele poştale sau, în cazul în care acestea nu pot fi calculate în avans în mod rezonabil, menţionarea faptului că aceste costuri suplimentare ar putea fi suportate de consumator;

Conform legii, toate produsele au in pretul acestora si Taxa de timbru verde. In cazul dorintei Cumparatorului de a afla valoatrea exacta a acestei Taxe sau alte detalii referitoare la ea, poate contacta Vanzatorul.

Vanzatorul nu este responsabil pentru intarzierea Cumparatorul de a-si ridica Bunurile de la curier si astfel fiind obligat sa plateasca taxe de depozitare.

Plata comenzii se poate face folosind una din optiunile de mai jos:

1.Plata ramburs

Plata comenzii se va efectua integral in numerar, in lei, curierului care va face livrarea coletului. Plata se va efectua in baza facturii fiscale emise de catre HIPOO RETAIL SRL-D. in conformitate cu disp. art. 155 din Codul Fiscal, factura ce va fi transmisa catre client impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare.

Chitanta de la curier este dovada platii, sau extrasul de cont.

Livrare

Produsele comandate se livreaza in toata tara, prin metoda de transport si plata aleasa de catre Cumparator la momentul efectuarii comenzii. Produsele vor fi ambalate corespunzator, sigilate, precum si asigurate pe toata durata transportului, pana in momentul receptiei coletului de catre Cumparator.

Garanția produselor

Toate Produsele comercializate de catre doctorshield.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Costurile de returnare şi de transport pentru produsul înlocuitor sau cel reparat (dacă este cazul) vor fi suportate de cumpărator.

Cauze de pierdere a garantiei:

  • Avarii sau deteriorari mecanice; expunere excesiva la radiatii solare; lipsa sau modificarea seriei produsului; modificari ale produsului;
  • Defectarea produsa ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare, transport, manipulare si instalare prevazute in manualul de utilizare;
  • Deteriorarea mecanica provocata prin lovirea produsului sau deterioarea marcajului cu modelul si seria acestuia;
  • Inundarea, incendierea, expunerea la soare, descarcari electrice, modificari sau instalari necorespunzatoare, interventii neautorizate;
  • Distrugerea circuitelor interne din cauza socurilor;

Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la garantarea produselor vandute, sunt valabile. Drepturile Clientilor sunt cele prevazute in legislatia in domeniu. Garantia nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.

Eventualele vicii sau defecte de fabricatie vor fi evaluate de producatorii si furnizorii directi ai produsului, in cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilite de comun acord cu cumparatorul, ce nu va depasi 30 de zile lucratoare de la data receptionarii si trimiterii catre unitatea de service agreata.

Garantia legala de conformitate

Certificatul de garantie si conditiile de acordare a garantie nu substituie si nu modifica drepturile consumatorului fiind conforme normelor din O.G. 21/1992 si Legea 449/2003, cu modificarile si completarile ulterioare.

Politica de returnare

Aveţi întotdeauna la dispoziţie 14 de zile calendaristice pentru a decide dacă articolul este potrivit pentru dumneavoastră.

Doctorshield.ro garantează faptul că va restitui contravaloarea oricăror articole cu condiţia ca acestea să fi fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare.

Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită prin transfer bancar. Noua marfă comandată va fi expediată cu plata ramburs.

Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

Mentionam ca, in conformitate cu Ordonanta de urgenta nr. 34/2014, consumatorul va suporta costurile aferente returnarii. Plata transportului este suportata de catre consumator si trebuie efectuata direct la curier. Ca serviciu de transport consumatorul poate alege orice firma de curierat.

Cheltuielile de transport sunt suportate de catre firma noastra doar in cazul produselor defecte din fabricatie sau deteriorate la transport.

Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile.

Sunt exceptate de la dreptul de garantie produsele din categoria “Folii de protectie” care nu au fost montate intr-un service GSM. Mentionam ca acestea trebuie sa fie testate/montate intr-un service GSM, de personal calificat. Acesta va elibera un bon de service, sau certificat de constatare (cu stampila), ce va atesta operatiunea efectuata. In caz contrar produsele nu beneficiaza de garantie, deoarece montarea lor necesita cunostinte tehnice.

Nu se acceptă returul produselor Audio, a celor din categoria Casti Bluetooth dacă au fost utilizate, desigilate sau testate, din motive de protecție a sănătății clienților sau din motive de igienă.

 

Politica Remarketing

În paginile website-ului www.doctorshield.ro , prin intermediul unei etichete pentru remarketing ( remarketing tag ) și a unui cod de conversie, primite de la Google AdWords, sunt colectate cookie-uri (număr ce identifică în mod unic un browser web de pe un anumit computer, nu o persoană). Eticheta pentru remarketing Google colectează cookie-uri în vederea afișării unor anunțuri în website-urile rețelei Google Display și în Google Search.

Când utilizatorii vizitează o pagina a website-ului care conține remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care îl folosesc este adăugat unei liste pentru remarketing. O listă pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing.

Google AdWords folosește cookie-urile pentru a afișa anunțuri sponsorizate în website-urile rețelei Google Display și în Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile website-ului www.doctorshield.ro  .

În cazul în care nu ești de acord cu utilizarea modulelor cookie de către Google, dezactivarea se poate face prin Managerul preferințelor anunțurilor.

Schimbarea termenilor si conditiilor

– doctorshield.ro isi rezerva dreptul de a face modificari sau actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara a preciza motivele aflate la baza acestor schimbari.