0

Cauta
Generic filters
Selectează o Pagină
Cauta
Generic filters

Despre noi

Doctor shield este unul dintre cei mari producători de scaune de gaming din România. Căutăm mereu să găsim cele mai bune materiale, tehnologii și informații pentru clienții noștri, de aceea toate produsele noastre sunt concepute de designeri Români care lucrează în strânsă colaborare cu diferiți gameri Români și Internaționali.

Testare

Produsele pe care vi le oferim sunt testate înainte să fie lansate pe piață de către echipa noastră, ulterior fiind produse doar cele care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate dar nu înainte de a fi supuse unor teste riguroase făcute în laborator.

Unde sunt vandute scaunele Doctor Shield?

În momentul de față produsele noastre sunt vândute în România, Ungaria și Bulgaria. Cu o pondere de vânzare de peste 50% către piața externă. Produsele sunt expediate din depozitul nostru de lângă Ploiești direct către toate țările menționate mai sus.

Despre noi

Doctor Shield este unul dintre cei mari producatori de scaune de gaming din Romania. Cautam mereu sa gasim cele mai bune materiale, tehnologii si informatii pentru clientii nostri, de aceea toate produsele noastre sunt concepute de designeri Romani care lucreaza in stransa colaborare cu Gameri Profesionisti.

Testare

Produsele pe care vi le oferim sunt testate prima data de catre noi, ulterior fiind lansate pe piata cele care indeplinesc cele mai inalte standard de calitate dar nu inainte de a fi supuse unor teste riguroase de catre aparate de testare profesionale.

Unde sunt vandute scaunele Doctor Shield?

In momentul de fata produsele noastre sunt vandute in Romania, Ungaria si Bulgaria, cu o pondere de vanzare de peste 50% catre piata externa. Produsele sunt expediate din depozitul nostru de langa Ploiesti prin curieri catre toate tarile mentionate mai sus.